Alt i malerarbejde​

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre​

Opsætning af tapet i høj kvalitet

Hos Malerfirmaet Jensen & Tranegaard tilbyder vi professionel opsætning af tapet i høj kvalitet. Har du en industrivirksomhed i Hedensted, Vejle eller Horsens, der skal have nyt tapet, er vi specialister i opsætning af tapet i mange varianter. Vi er en yderst kompetent og velrenommeret virksomhed, der har eksisteret siden 1976.

Med 25 kvalitetsbevidste malere i staben leverer vi seriøst malerarbejde med fokus på kvalitet - og vi giver altid vores kunder en rigtig god service. Gennem mange år har vi etableret en loyal kundekreds, hvorfor vores primære kundeportefølje er stamkunder. Vi har mange års erfaring med opsætning af tapet, så skal du have udført en opgave, er vi parate til at hjælpe dig med godt malerhåndværk.

Grundig og præcis opsætning af tapet

Skal du have nyt tapet, har du mulighed for at købe det hos os, samt få sat det op, hvis ikke du selv har kompetencerne til at gøre det. 

Vi tilbyder opsætning af tapet i forbindelse med forskellige projekter:

​Har du en opgave til os, kan vi hjælpe dig med alt fra rådgivning til valg af materialer. Vi er til for at hjælpe dig med professionelt malerarbejde i høj kvalitet, så du får det optimale resultat. 

Opsætning af tapet er et præcisionsarbejde, som forudsætter stor erfaring og viden om, hvorledes det udføres korrekt. Bliver det ikke sat op helt rigtigt, er det tydeligt at se fejl og ujævnheder. 

Lad os professionelt udføre arbejdet for dig, så du i stedet kan bruge tiden på noget, der giver dig værdi.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Står du og mangler en erfaren maler til opsætning af tapet hos dig, kommer vi gerne ud og ser på din opgave med henblik på at komme med et uforpligtende tilbud. Vi har særdeles fornuftige priser - og du får kvalitetsarbejde med garanti. 

Vi forlader ikke en opgave, før du er 100% tilfreds. Kontakt os og hør mere om prisen på opsætning af tapet hos dig på telefon 75 89 04 66 eller skriv til e-mail kontakt@maler-jt.dk.

  • ​Nybyg
  • ​Ombyg
  • ​Tilbyg
  • ​Renovering
  • Specialopgaver

Få et gratis tilbud

Har du brug for et gratis tilbud, så kan du altid ringe til os, eller udfylde formularen. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI

Malerfirmaet Jensen & Tranegaard A/S​

KONTAKT

Telefon: 75 89 04 66

Mail: kontakt@maler-jt.dk

ADRESSE

Danmarksvej 6

8722 Hedensted